Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Excursies via Milaanreizen – Goedkope Stedentrip Milaan

Shoppingtrip naar de outlets van Foxtown

Een dagje shoppen in de outlets van Foxtown, net over de grens van Italie in Zwitserland. Kies een middagtrip vanuit Milaan naar ruim 130 winkels met kortingen van 30-70% op de verkoopprijs.
Shop tot je er bij neervalt tegen fabrieksprijzen van merken zoals Gucci, Prada, Versace, Salvatore Ferragamo, Valentino, Dolce & Gabbana, Trussardi, Adidas en Nike.
Kies na een lange dag shoppen voor wat ontspanning in een schoonheidssalon of drink een drankje in een gezellige bar! Uiteraard uw geluk beproeven in het Grand Casino Admiral en dit alles onder een dak!

Stadstour Milaan per bus, unieke ervaring om te doen op stedentrip Milaan!

Ontdek Milaan met de Hop-On-Hop-Off Tour. Dit is een stadstour Milaan per bus, weer eens wat anders. Deze tour biedt twee verschillende routes met 12 stops waar u kunt in- en uitstappen. Uw ticket is geldig bij beide tours.

Prijs: vanaf € 20,00.
Duur: 24 uur ticket of 48 uur ticket.

Tour A:
Deze route duurt 75 minuten. Om de 75 minuten vertrekt er een bus van elke busstop. De highlights in deze tour zijn: Sforzesco’s Castle, Piazza Duomo en het Scala Theater en nog veel meer.

Line A
Castello – Duomo – Manzoni-Scala

Tour B:
Deze route duurt 90 minuten. Om de 45 minuten vertrekt er een bus van elke busstop. De highlights in deze tour zijn: Via Montenapoleone, the Cenacolo of Leonardo da Vinci en nog veel meer.

Line B
Castello – Triennale – Garibaldi – Repubblica – Stazione Centrale – Buenos Aires – Porta Venezia – Duomo – Manzoni-Scala

Een stadstour Milaan per bus is een echte aanrader als u een stedentrip Milaan doet. Als u geïnteresseerd bent in deze stadstour Milaan per bus moet u hem zeker boeken!

San Siro Stadion Tour Milaan

Voor de echte voetballiefhebbers onder ons is een San Siro Stadion tour Milaan zeker een aanrader. De thuishaven van AC Milan en Internazionale, wordt dagelijks massaal bezocht. Van de kleedkamers tot de spelers tunnel, u raakt niet uitgekeken.

San Siro is gebouwd in 1926 en heeft sindsdien renovaties ondergaan. Het is nu bekend als een van de meest verbazingwekkende sport gebouwen in de wereld met capaciteit van 85.000 mensen.
U zult museum van het stadion en de site unieke memorabilia bezoeken en uw Engelstalige gids vertelt over de roemrijke geschiedenis rond de overwinningen van AC Milan en FC Inter voetbalclubs.
Voordat we teruggaan met de bus naar de ophaallocatie in Milaan kunt u een eigen souvenir in het San Siro officiële merchandising store .

Als u geïnteresseerd geworden bent moet u zeker de San Siro Stadion tour Milaan boeken.

"Milaan: modestad met een oud centrum!"

Bekijk alle reacties