Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Kunst en Cultuur in Milaan

Kunst en cultuur in Milaan

Naast dat Milaan nummer één shopstad is, is er in Milaan ook genoeg te bewonderen. ‘S ochtends een wandeling door de stad of ‘s avonds, u leert Milaan kennen op een andere manier. Er is genoeg te beleven in Milaan. Musea vol met prachtige kunstwerken van onder andere Leonardo da Vinci. Ook de kerken zijn zeker een bezoekje waard. In de Santa Maria delle Grazie kerk kunt u ook meesterwerken van Leonardo da Vinci bewonderen. Daarnaast is de Dom natuurlijk onmisbaar. Deze bezienswaardigheid is een must om te bezoeken tijdens een bezoek aan Milaan. Beklim de Dom en geniet van het overweldigende uitzicht over de stad.
De basiliek Bibliotheca Ambrosiana is ook zeker een bezoekje waard. In deze bibliotheek zijn meer dan 30.000 handschriften terug te vinden. Hier vindt u ook bijzondere bijbelexemplaren. Waar dit museum het meest om bekendstaat is de Codex Atlanticus van Leonardo da Vinci. Dit meesterwerk bestaat uit bladen met de meest uiteenlopende teksten en illustraties. Aan kerken ontbreekt het in Milaan niet. U vindt genoeg kerken in divers wijken van Milaan. De bekendste kerk is de Santa Maria delle Grazie. Hier is Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci te bewonderen.
Er zijn nog genoeg andere musea die u kunt bezoeken.
Daarnaast is het Teatro La Scala ook zeker een bezoek waard. Kaarten voor voorstellingen zijn dan ook schaars, dus wilt u een voorstelling bijwonen zorg er dan voor dat u er op tijd bij bent voor de tickets.
Het barst in Milaan ook van de kunstgalerijen. De Pinacoteca di Brera is een kunstgalerie die is opgericht door Napoleone Bonaparte. Hier vindt u de exclusiefste kunstwerken die komen uit kerken van over heel Europa.
Aan kunst en cultuur ontbreekt het in Milaan dan ook absoluut niet. Daarnaast kunt u hier heerlijk eten en shoppen. Van verveling is in deze stad dan ook geen sprake. Ontdek Milaan zelf en ervaar het ultieme Milanese gevoel.

"Milaan: modestad met een oud centrum!"

Bekijk alle reacties