Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Milaan reizen

Milaan reizen zijn populair omdat het zo’n luxe en grandioze stad is. De stad huisvest niet voor niets de grootste namen uit de modewereld en is dus het paradijs voor de liefhebber van mooie kleren. Ook het heerlijke eten en de ontzettend mooie bouwkunst die zich in de stad bevindt is voor veel mensen de overweging waard om Milaan eens te bezoeken. Er zijn verschillende mogelijkheden tijdens het naar Milaan reizen. Zowel met de auto als met het vliegtuig is  de stad prima goed te bereieken. Milaan is een belangrijk knooppunt in de regio en is van bijna alle kanten omringd met (snel)wegen. In de nabije omgeving van Milaan liggen maar liefst drie vliegvelden, wat aangeeft hoe groot en belangrijk deze stad is als knooppunt in de Noord-Italiaanse regio.

Naar Milaan reizen met de auto als u daar heen gaat voor een stedentrip van een paar dagen is nog net te doen. U zou dan vanaf Nederland, zonder files, wel iets meer dan tien uur moeten rijden! U kunt zich af vragen of dat wel de moeite waard is voor een paar dagen. U kunt eigenlijk beter kiezen voor het vliegtuig, dat is veel praktischer. De vliegtijd bedraagt, zonder overstap, namelijk slechts een kleine twee uurtjes. Wat ook gemakkelijk is is het feit dat er tussen Nederland en Italië geen tijdsverschil bestaat.  U kunt dus tijdens het naar Milaan reizen beter kiezen voor het vliegtuig. Omdat Milaan zo’n grote stad is en een belangrijk knooppunt liggen er wel drie vliegvelden in de nabije omgeving. Het gaat hierbij om Linate Airport, Malpensa Airport en Orio al Serio (Bergamo). Hierbij kunt u, als u de keuze heeft, het beste kiezen voor Linate Airport. Dit ligt namelijk een kleine vijftien kilometer buiten de stad. Met de metro of taxi bent u vervolgens in het handomdraai in het centrum! 

"Milaan: modestad met een oud centrum!"

Bekijk alle reacties