Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Milaan stedentrip

Milaan is de belangrijkste stad van Lombardije en is te vinden in het noordwesten van Italië. Bent u op zoek naar een stedentrip waar shoppen en het bezoeken van bezienswaardigheden samenkomen? Dan zou Milaan zeker op uw lijstje moeten staan! Deze stad stikt van de bekende designers, maar ook van de kleine lokale winkeltjes. Er zijn in Milaan genoeg bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. Tijdens een stedentrip naar Milaan valt genoeg te ontdekken en te beleven. Milaan heeft voor iedereen wel wat te bieden. De stad is opgebouwd uit verschillende wijken. Milaan is een stad waar u geen genoeg van krijgt en waar u zeker een hele dag zoet bent. Al de basilieken, kerken en kathedralen uit de Roomse tijd zorgen voor een onvergetelijke stedentrip op cultureel gebied. Wanneer u een stedentrip naar Milaan boekt is het dan ook aan te raden om minimaal 4 dagen (3 nachten) te gaan. Dan weet u zeker dat u alle hoogtepunten van de stad heeft gezien. De Milanezen mengen zich ook graag tussen de toeristen. Vaak zijn zij te herkennen aan het feit dat ze bijna altijd een zonnebril dragen, natuurlijk wel een designer zonnebril in deze bruisende modestad.

Het centrum van Milaan wordt gevormd door het Centro Storico. Hier zijn ook de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te zien. De belangrijkste bezienswaardigheid van Milaan vindt u hier aan het Piazza del Duomo, de Dom van Milaan. Dit is het middelpunt van Milaan. De hele wijk staat echter vol met historische gebouwen en monumenten. Het is daarom ook niet zo raar dat dit het drukste gedeelte is van de stad. Wilt u verblijven in het echte centrum tijdens uw Milaan stedentrip dan is dit the place-to-be. De dom is de grootste basiliek ter wereld (!) en het uitzicht is geweldig. Het is daarom ook aan te raden om de Dom te beklimmen. Door het katholieke geloof bruist deze stad van kerken en basilieken. Ook de bekende winkelgalerij vindt u hier. Een andere bekende bezienswaardigheid is het Scala. Dit is het bekendste operagebouw ter wereld en zeker een bezoekje waard. De grootste artiesten en musici treden hier op. Kaartjes voor concerten zijn dan ook snel uitverkocht.

Tijdens uw Milaan stedentrip is er dus meer dan genoeg te beleven. U kunt de dagen afwisselen door bijvoorbeeld ‘s ochtends een basiliek te bezoeken en ‘s middags te relaxen op een terrasje en te winkelen. Voor iedereen heeft Milaan wat te bieden. Boek uw Milaan stedentrip bij milaanreizen.nl. De specialist in reizen naar Milaan.

"Milaan: modestad met een oud centrum!"

Bekijk alle reacties