Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Milaan vakantie

Wie houdt er nou niet van vakantie? Een stedentrip of zonvakantie of allebei in één. Dat kan in Milaan. Een vakantie waarin u genoeg kunt bezoeken, shoppen en van de zon kunt genieten in de warme maanden. Ook met sneeuw is deze stad bijzonder om te bezoeken. U kunt genieten van mooie parken en andere plekken en relaxen op een terras. Een Milaan vakantie is een goede oplossing hiervoor. Daarnaast zit deze stad vol kunst en cultuur en natuurlijk niet te vergeten winkels voor de shopaholics. Ook schilderkunst staat in Milaan hoog in het vaandel. Een Milaan vakantie heeft voor iedereen wel wat te bieden. Deze stad vol oudheden zal u nog verrassen met al de schoonheden die u hier kunt vinden. In de zomer is het zelden onder de 30 graden en kunt u optimaal genieten van de terrassen en het weer en niet te vergeten het heerlijke eten in Italië.

Het weer in Milaan is in de zomermaanden heerlijk warm en kan soms ook nog tot in het najaar te voelen zijn. De wintermaanden december en januari kunnen wel strenge en koude winters zijn. U moet dan ook niet raar opkijken als u 10 centimeter sneeuw op de grond ziet liggen. In de winter is het daarom ook iets rustiger, dat geeft wel als voordeel dat de wachtrijen bij de bezienswaardigheden niet lang zullen zijn als in de zomer. Het weer in Milaan is dus over het algemeen prettig. Madrid staat bekend als shopstad en de stad waar de laatste trends ontstaan op het gebied van mode en design. In een Milaan vakantie is er van verveling absoluut geen sprake. Er is genoeg te zien en te bewonderen en mochten de dagen toch niet zo mooi of goed zijn als u had verwacht dan kunt u altijd nog een overdekte markt of een musea induiken.

Natuurlijk zijn er ook genoeg winkels waar u kunt spenderen. U kunt de stad te voet verkennen, maar ook met de metro of de bekende Hop-on-Hop-off bussen. U kunt tijdens uw Milaan vakantie helemaal zelf uw dag indelen. Een tour door het bekende San Siro stadion gevolgd door een bezoekje aan een van de bekende musea. Natuurlijk niet te vergeten Piazza del Duomo waar de bekende Dom van Milaan te vinden is. De winkels die een ware walhalla vormen. Van design tot de grote warenketens, Milaan heeft het allemaal. Een Milaan vakantie is precies wat u nodig heeft als u actieve dagen wil afwisselen met winkelen en relaxen. In de zomer maanden kunt u ook heerlijk genieten van de zon in het park en natuurlijk op de terrassen op diverse pleinen. Een Milaan vakantie hoort in elk rijtje thuis.

"Milaan: modestad met een oud centrum!"

Bekijk alle reacties