Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Milaan vliegveld

Milaan is een grotere stad dan in eerste instantie wordt gedacht. Er zijn dan ook meerdere airports in de omgeving van Milaan. De bekendste airports zijn: Malpensa Milaan Airport, Bergamo Milaan Airport en Linate Milaan Airport. Linate Milaan Aiport ligt het dichtstbij het centrum op slechts 7 kilometer afstand van de stad. Een taxi naar het centrum of hotel is dan ook niet duur. Ook kunt u ervoor kiezen om een shuttlebus te nene naar het metrostation San Babila en vanaf daar de metro te nemen naar het centrum van Madrid. De andere twee luchthavens liggen op verdere afstand van het centrum, maar de verbinding met het centrum van Milaan is wel goed. Malpensa Milaan Airport ligt op ongeveer 45 kilometer afstand van het centrum van Milaan. Elk jaar komen er zo ongeveer 22 miljoen passagiers langs op dit vliegveld. Malpensa Milaan Airport is ook het vliegveld waar de meeste internationale vluchten op aankomen dan op andere Italiaanse luchthavens. De trein verbinding vanaf Malpensa Milaan Airport is goed en snel. Binnen ongeveer 40 minuten bent u in het centrum van Milaan. Vanaf Malpensa Milaan Airport zijn er meerdere manieren om naar het centrum van Milaan te komen. U kunt kiezen uit verschillende bussen die rijden naar het centrum van Milaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de trein te nemen de: Malpensa Express. Deze trein rijdt naar het centrum van Milaan Station Cadorna. De trein rijdt tussen 05:30 uur en 01:30 uur. De tickets kunt u kopen op het station. De shuttlebussen naar het centrum van Milaan rijden vanaf 05:00 uur tot 01:00 uur. De tijden dat de bus vertrekt kan variëren van om de 20 minuten tot om het uur. De tickets voor de bus kunt u kopen bij speciale verkooppunten.

Bergamo Milaan Airport heet officieel Orio al Serio International Airport. Deze twee verschillende benamingen zorgt voor veel verwarring onder de toeristen. Geen paniek want beide namen zijn dezelfde airport. Ook Orio al Serio Airport ligt op 45 kilometer afstand van Milaan. Dit vliegveld ligt vlakbij het stadje Bergamo. Dit vliegveld wordt voornamelijk gebruikt voor vluchten van Ryanair. Het vliegveld bestaat uit 1 terminal en er komen jaarlijks zo’n 2,5 miljoen bezoekers. Vanaf het vliegveld is er een makkelijke verbinding naar het centrum van Milaan. Ook zijn er shuttlebussen beschikbaar tussen de drie luchthavens. Vanaf Bergamo Milaan Airport is er een directe verbinding met de bus naar de stad. De belangrijkste bussen richting Milaan vertrekken om het halfuur tussen 04:30 uur en 01:00 uur. Een kaartje kunt u kopen bij het loket. U kunt ook een taxi nemen naar het centrum van de stad maar dan bent u al gauw veel geld kwijt.

Wanneer u een reis bij milaanreizen.nl boekt zit de transfer naar het hotel en retour al inbegrepen in de prijs.

"Milaan: modestad met een oud centrum!"

Bekijk alle reacties