Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Ontdek Milaan

Ontdek Milaan

Overdag kunt u heerlijk genieten van kunst, cultuur en heerlijk eten. Daarnaast kunt u goed shoppen in deze echte modestad. ‘S avonds is er ook genoeg te beleven in Milaan. Deze stad heeft een gezellige sfeer die u niet alleen overdag ervaart, maar ook ‘s avonds. In Milaan is het uitgaansleven anders dan in alle andere steden in Italië. Het bruist tot in de late uurtjes. Er is genoeg te beleven ‘s avonds. Een drankje en live muziek en u bent alweer een paar uurtjes verder vol vermaak. Liever een van de clubs ontdekken? Dat kan ook!
Een wijk waar u kunt genieten van heerlijk eten en wijn is Navigli. Deze wijk is te vinden in het zuiden van Milaan. Doordat deze wijk aan het water ligt is het heerlijk om na het eten nog even een wandelingetje te maken of gewoon simpel te genieten van het uitzicht. U vindt hier dan ook genoeg restaurantjes en barretjes waar u ‘s avonds genoeg drankjes kunt doen. In sommige cafés kunt u genieten van live-muziek.
U kunt ‘s avonds ook een bezoekje brengen aan het teatro alla Scala. Dit is het beroemdste opera gebouw ter wereld. Het theater wordt vaak afgekort naar La Scala. Bezoek dit gebouw en u duikt terug in de tijd in neoclassicistische stijl. Het is dan ook aan te raden om kaarten voor het theater vroeg van te voren te bestellen. Als u kaarten weet te bemachtigen geniet u een avond van een prachtige theaterzaal met geweldige kroonluchters. In het Museo Theatrale kunt u genieten van decors, kostuums en andere attributen van voorgaande stukken. Het Museo Theatrale kunt u vinden naast het La Scala.
Voor een lekker drankje hoeft u in Milaan niet ver te zoeken naar clubs of barretjes. U vindt namelijk op elke hoek van de straat wel een restaurant of cafeetjes. Veel van deze barretjes hebben Happy Hours waar u kunt genieten van 2 drankjes voor de prijs van 1. Een club waar u kunt genieten van een hapje en een drankje is club Magenta. Magenta is al meer dan een eeuw oud. In deze club hangt een gezellige sfeer en heerlijke drankjes.

"Milaan: modestad met een oud centrum!"

Bekijk alle reacties