Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Over ons Milaanreizen.nl

Milaanreizen is onderdeel van TravelService, de specialist in reizen naar diverse bestemmingen. TravelService onderscheidt zich door scherpe prijzen en hoge kwaliteit.

Al meer dan 10 jaar verzorgen wij stedentrips naar Milaan en maatwerk voor groepen, bedrijven en personeelsverenigingen.

Ontdek de leukste steden van Europa en daarbuiten en kies uit een gevarieerd aanbod aan bestemmingen, accommodaties, vervoersmogelijkheden, excursies en activiteiten.

Kwaliteit, veiligheid, zekerheid
Bent u eenmaal op weg, dan zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Daarnaast bieden we de zekerheid van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Een extra garantie voor u, dat uw reis tot in de puntjes wordt geregeld en uitgevoerd.

Waarom TravelService
Al meer dan 10 jaar ervaring
TravelService heeft al sinds 2002 ervaring in het organiseren van reizen naar Milaan. Jaarlijks gaan duizenden tevreden reizigers met ons naar Milaan.

Flexibel en persoonlijk
Uw persoonlijke reisagent is vanaf met moment tot reserveren en bij terugkomst

Wij kennen de weg in meer dan 14 steden
TravelService biedt een keus uit meer dan 14 bestemmingen in Europa. In al deze steden weten we precies wat er mogelijk is en wat er te beleven valt. Iedere bestemming heeft namelijk zijn eigen specialist.

Wij houden het betaalbaar
Wij weten als geen ander dat het budget in veel gevallen leidend is voor de keuze van een bestemming, accommodatie en programma. Wij werken met vaste lage prijs.

Wij weten waar we over praten
Onze ervaren medewerkers van TravelService zijn met zorg geselecteerd, hebben ervaring in het onderwijs en de toeristische branche en zijn bijna allemaal HBO en universitair geschoold. Maar belangrijker nog, ze weten waar ze over praten. Ze bezoeken zoveel mogelijk bestemmingen zelf. Om sfeer te proeven, maar vooral om u nog beter te kunnen adviseren.

Wij zijn altijd bereikbaar in geval van nood
Er kan zo maar eens iets mis gaan op reis. Dan is het goed te weten dat u slechts een telefoonnummer bij de hand hoeft te hebben. In geval van calamiteiten kunt u ons altijd bellen. Dag en nacht en 7 dagen in de week.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan
Benieuwd wat wij ook voor u kunnen betekenen? Dan horen we graag van u. We werken geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte uit van de stad of steden van uw voorkeur. Daarbij ontvangt u ook nog een gratis brochure met daarin tal van excursietips, restaurants en meer. Op basis van zoveel informatie kunt u nog sneller en makkelijker een keuze maken. Zonder dat het u een heleboel tijd kost aan voorwerk, sites bezoeken en informatie aanvragen bij verschillende aanbieders.

"Milaan: modestad met een oud centrum!"

Bekijk alle reacties