Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Reactie van de maand Milaanreizen.nl

Erg mooie stad Milaan. Vooral het Piazza Duomo en het Duomo zelf.
Wij zijn ook op het dak van de Duomo geweest, dat is echt de moeite waard. Super mooi. Een bijzondere ervaring. Het Duomo is van binnen, heel donker, en niet heel sierlijk. Maar wel heel tof om geweest te zijn.
De dure winkels in Milaan, zijn leuk om te bezoeken. Het Corso Venezia en daarna de Corso Buenos Aires zijn wel echt de moeite waard.

- Kim Bastir  op 25-03-2013

Wij zijn 4 dagen in Milaan geweest als stedentrip. Veel winkels gezien, wat dichtbij het hotel was. Het was prachtig weer, daardoor konden we lekker genieten van de omgeving. Met de metro kom je overal, op 20 minuten ligt het voetbalstadion San Siro. Ook heel erg makkelijk te bereiken.

- Sandra Oudkerk op 22-03-2013

Milaan is een fantastische stad op 1 vierkante kilometer. Als je uit de Duoma komt is Galleria Vittorio Emanuele een bezoek waard. Let vooral op de prachtige marmeren vloer. Voor de food-fanaten onder ons is bakkerij Princi en het delicatessenhuis Peck een must.

- Kees Janssen op 14-03-2013

Milaan, is echt een van de modehoofdsteden van de wereld, je kan hier super winkelen. De kunstzinnige wijk Brera voor goede lederwaren en de Via Monte Napoleone voor exclusieve, boetiekjes zijn erg leuk. Wij vonden mozaïeken en glazen gewelven van Galleria Vittorio Emanuele II super om te zien.De Duomo is mooi om te zien en een bezoek binnenin de moeite waard. Kortom, milaan heeft ons hart gestolen.

- Willem Stevens op 04-03-2013

Reageer hier zelf

Naam*

Email *

Jouw reactie *

"Milaan: modestad met een oud centrum!"

Bekijk alle reacties