Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Reisverzekering stedentrip

Wil je er even tussenuit omdat je helemaal gek wordt van de dagelijkse sleur? Heel begrijpelijk! Dan is een stedentrip naar Milaan echt een aanrader. Deze prachtige Italiaanse stad staat bekend als het epicentrum op het gebied van mode en kent een rijke geschiedenis. Duur hoeft het reisje ook niet te zijn. Als je een beetje goed oplet kan je voor een leuk prijsje een stedentrip naar Milaan boeken en denk daarbij ook aan het afsluiten van een reisverzekering stedentrip.

Zo’n reisverzekering, is dat nou echt nodig?
Let wel op dat je een goede reisverzekering afsluit. Mocht er tijdens je stedentrip iets voorvallen, dan ben je met een goede reisverzekering stedentrip verzekerd voor de belangrijkste kosten. We geven je wat praktische tips om een goede maar natuurlijk ook goedkope reisverzekering af te sluiten.

Misschien vraag je je nu wel af of dat wel zo nodig is, zo’n reisverzekering. Zoveel kan er toch niet misgaan? Diefstal is toch wel de voornaamste reden om een reisverzekering af te sluiten. Er zal maar net ingebroken worden op je hotelkamer. Of je wordt gerold, net terwijl je zo aan het genieten bent van die prachtige stad. Ook kan het voorkomen dat je onverhoopt naar huis moet wegens problemen in de familie, of de vliegtuigmaatschappij raakt je bagage kwijt. Genoeg redenen dus om je hier toch maar voor te verzekeren, zoek naar de reisverzekering stedentrip in ons reserveringsscherm.

Kosten
De eerste vraag die je zal worden gesteld bij het afsluiten is waarschijnlijk of je een kortlopende of een doorlopende reisverzekering stedentrip wilt voor je stedentrip naar Milaan. Een kortlopende reisverzekering is alleen geldig voor de reis waarvoor je deze afsluit, in dit geval dus je stedentrip naar Milaan. Ga je echter meerdere keren per jaar op reis, dan kan het voordeligers zijn op een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Deze is dan het hele jaar geldig en bovendien betaal je dan niet telkens opnieuw poliskosten, die je wel moet betalen als je voor je losse tripjes elke keer een kortlopende reisverzekering afsluit.

Let wel altijd goed op wat er gedekt wordt. Neem nou de ziektekosten: veel mensen gaan er vanuit dat die wel inbegrepen zijn terwijl dit vaak niet het geval is, of slechts zeer beperkt.

De weg op
De stad verkennen op de tweewielige trots van Italië, de Vespa. Heerlijk natuurlijk, maar ook hier is het erg belangrijk dat je goed nagaat of je hiervoor verzekerd bent. Er zijn zat verhalen van mensen die zich blauw betalen na een verkeersongeluk in het buitenland omdat ze niet verzekerd waren. Draag in elk geval altijd een helm wanneer je je op de Vespa door het verkeer beweegt. Doe je dat niet? Dan dekt de verzekering sowieso niet. Lees de polisvoorwaarden dus goed en ga goed voorbereid genieten van je stedentrip naar Milaan!

"Milaan: modestad met een oud centrum!"

Bekijk alle reacties