Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Vluchten Milaan

Vluchten Milaan boeken is nog iets gecompliceerder dan het lijkt. Dit komt door het feit dat er maar liefst drie vliegvelden zijn die in de nabije omgeving van Milaan liggen. Het gaat hier om de volgende drie vliegvelden die u kunt aanvinken als bestemming tijdens het boeken van vluchten Milaan. Voor een zorgeloze stedentrip is het wel zo fijn dat u ook het goede vliegveld heeft uitgekozen. Hieronder is overzichtelijk weergegeven wat de voor- en nadelen van de drie vliegvelden zijn.

Malpensa Airport heeft twee terminals die ver van elkaar af liggen. De ene terminal is voor landen die zich in de EU bevinden, en de andere is voor chartervluchten en budgetvluchten. Er rijdt een shuttlebus heen en weer tussen de beide terminals. Wij raden dit vliegveld ten zeerste af tijdens het boeken van vluchten Milaan. Er is op Malpensa namelijk vaak sprake van vertraging en ze hebben er grote moeite met het op een correcte wijze distribueren van bagage.

Linate Airport ligt in tegenstelling tot de andere twee luchthavens op een steenworp afstand van Milaan. Als u geland bent zit u binnen no time achter een lekker bordje pasta in het centrum als u dat wilt! Slechts zeven kilometers scheiden dit vliegveld immers van het centrum. Ideaal als u van een snelle reis houdt en een hotel in de binnenstad hebt geboekt!

Bergamo-Oria al Serio ligt op vijfenveertig kilometer afstand van Milaan. Het ligt niet ver van een andere grote Lombardische stad: Bergamo. Vooral de prijsvechters vliegen op deze luchthaven. Het kan echter een duur geintje zijn om vanaf deze luchthaven in het centrum van Milaan te belanden, daar moet u wel rekening mee houden tijdens het kiezen van deze luchthaven als bestemming. Jaarlijks passeren hier om en nabij de 4,5 miljoen passagiers, daarmee is het de minst drukke van de drie in dit artikel.

"Milaan: modestad met een oud centrum!"

Bekijk alle reacties