Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Weekend Milaan

Iedereen houdt wel van een weekendje weg. Lekker ontspannen met vrienden of familie. Wie wil het nou niet? Het is wel fijn als u zich goed kunt vermaken tijdens een korte trip. Misschien een bezoekje aan een museum of lekker een dagje winkelen. Lekker eten of een terrasje pakken. U heeft het allemaal zelf in de hand. Milaan is zo’n stad waar u zich helemaal kunt uitleven. Heerlijk shoppen en eten natuurlijk. Niet te vergeten de adembenemend mooie basiliek Duomo. In Milaan vindt u alles waar u op zoek naar bent. In de winter of zomer het is in alle tijden van het jaar een druk bezochte stad. Een stad die leeft en bruist en geniet van de toeristen die dagelijks deze stad bezoeken. Milaan is een grote stad in Italië en ligt om precies te zijn in het gedeelte Lombardije.
Milaan is een stad die u zeker op uw lijstje moet hebben afgestreept. Vooral als u van shoppen houdt en graag bezig bent met de nieuwste trends op het gebied van mode en design, dan is Milaan de aangewezen plek. In een weekend Milaan kunt u bijvoorbeeld verschillende musea bezoeken in de wijk Brera of Centro Storico. Daarnaast moet u uiteraard de Dom van Milaan hebben bezocht aan Piazza del Duomo. Een ochtendje naar de meest bekende basiliek over de wereld om vervolgens de dag te eindigen in een heerlijk restaurant of eerst nog even genieten van de zon op een terras. Het kan allemaal. Proef de sfeer van Milaan en leef als de echte Milanese.

Is een weekendje Milaan te kort? Wilt u liever wat langer blijven? Dat is natuurlijk ook mogelijk! U kunt op milaanreizen.nl een reis boeken. Het is wel aan te raden om minimaal 4 a 5 dagen te blijven. Op die manier kunt u zoveel mogelijk van de stad ontdekken en zien. Het weer in Milaan is vooral in de zomermaanden heel warm. De temperatuur is bijna elke dag rond de 30 graden. Vindt u dat te warm, heeft u liever wat koeler weer? Dan kunt u ook in het najaar gaan. Als u geluk heeft blijft het nog wat langer warm, maar niet te warm. Wilt u Milaan mee maken met sneeuw? Dan moet u rond december/januari de stad een bezoekje brengen. Grote kans dat het dan ook wat rustiger is in de stad.

Kortom er is genoeg te beleven en te zien in Milaan. Er zijn genoeg winkels dus u raakt niet uitgekeken bij de etalages. Shop till you drop in Milaan!

"Milaan: modestad met een oud centrum!"

Bekijk alle reacties